Mathias

Lager

Katrine

Support

Magnus

Kundeservice

Lej en GoWork’er

Vi formidler ambitiøse mennesker i starten af deres karriere til deltids- og fuldtidsvikariater. Book f.eks. din næste bogholder, lagermedarbejder eller SoMe specialist.
Nemt, enkelt og økonomisk.

Hvilken opgave eller projekt søger du personale til?


Virksomheder

VI SAMARBEJDER MED 100+ SUCCESRIGE VIRKSOMHEDER OG HJÆLPER DEM MED AT FINDE DE HELT RETTE MEDARBEJDERE

Alex Andersen Logo
Harald Nyborg Logo
Simply Chocolate Logo
Roskilde Universitet Logo
Micro Technic Logo
Stenhus Logo
Skanderborg Gym Logo
Personale til dit behov

Personale til dit behov

Vikarløsninger
Vi hjælper dig med midlertidigt personale. Vikarløsningen er perfekt for dig, som oplever ekstraordinær travlhed, sæsonudsving, ønsker et projekt gennemført eller har personale på barsel. Vi finder det rette match indenfor de fleste fagområder til deltid eller fuldtid.

Lej først, rekruttér senere
Start din næste fastansættelse som et vikariat, og ansæt først når du er helt sikker på dit behov. Med ’Lej først, rekruttér senere’ får du og din nye medarbejder mulighed for at se hinanden an uden større omkostninger. Samtidig står vi for alt det besværlige omkring løn, jura, overenskomster og administration.

Lej en Specialist
Opnå hurtig adgang til kvikke hoveder, og slip samtidig for den tunge rekrutteringsproces. Vi sikrer at du har de rette spidskompetencer til rådighed ved eksempelvis projekter, afskedigelser, sygdom eller omstruktureringer. Lej en specialist på vikarbasis og undgå missede deadlines.

Kvikke hoveder til de fleste opgaver

Vi holder os skarpt opdateret på udviklingen indenfor flere fagområder. Sådan sikrer vi at din virksomhed til enhver tid har de stærkeste kandidater til opgaven.

Vælg det område du søger personale til:
Kundeservice Icon

SALG & KUNDESERVICE

Digital & Kreativ Icon

DIGITALT & KREATIVT

OKONOMI Icon

ØKONOMI & FINANS

OPERATIONS Icon

LAGER & PRODUKTION


Søger du personale til andre opgaver?

Fortæl os om dit behov
Hvorfor os

Hvorfor bruge os?

Undgå tidsspild
Vores kandidater scorer 8,6 ud af 10 mulige ift. i hvor høj grad, de matcher arbejdsgiverens forventninger. Via datadrevet annoncering og et solidt rekrutteringshåndværk sørger vi for, at du undgår tidsspild på de forkerte match.

Den bedste anbefaling (Net Promoter Score)
9,5 af 10 kunder vil anbefale GoWork til deres ven, kollega eller netværk. På vores netop gennemførte NPS 2021 Survey scorer vi 89 (hvilket svarer til verdensklasse jf. Bain & Company).

Sikkerhed for at opgaven bliver løst
Vi besætter 98 pct. af de opgaver, vi får ind. Med en pragmatisk tilgang til samarbejdet melder vi klart ud fra start, så du ved, om vi er den rette samarbejdspartner til opgaven. Når vi siger ja, så mener vi det, og arbejder fokuseret på at komme i mål – så du undgår at skubbe dine deadlines.

Hvad siger vores kunder?

Vil du fortælle os lidt om dit personalebehov?